Το Γραφείο

Το γραφείο ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018, ήταν για μας ένα όραμα για πάνω από μια δεκαετία. Από το 2016 ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό του εφόσον είχαμε βάλει τους στόχους μας. Να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το μεγαλύτερο μέρος των κατευθύνσεων,,,, στην φύση, και όπως λένε τα τελευταία χρόνια στον Εναλλακτικό Τουρισμό.

Οι δραστηριότητες – προϊόντα που προσφέρουμε δεν είναι για μας απλά μια πώληση, αλλά είναι πρώτα από όλα ένας τρόπος ζωής, διότι πριν το εντάξουμε στο πρόγραμμα του γραφείου,,, το μελετήσαμε, το δοκιμάσαμε, εκπαιδευτήκαμε, και στο τέλος νιώσαμε έτοιμοι για να σας το προσφέρουμε με ασφάλεια.

Οποιαδήποτε δραστηριότητα επιλέξετε να κάνετε, και εμείς οι ίδιοι αλλά και οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι και έμπειροι ώστε να μπορούν να σας “οδηγήσουν” με ασφάλεια σε ότι κάνετε, να σας δείξουν τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε την δραστηριότητα και πάντα με κύριο στόχο την ασφάλεια σας.

Η ασφάλεια για μας είναι το νούμερο 1 και δεν κάνουμε εκπτώσεις και οικονομία. Το γραφείο μας έχει υψηλά τον πήχη σε αυτόν τον τομέα. Τόσο εμείς οι ίδιοι, αλλά και οι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι στις Πρώτες Βοήθειες και οι περισσότεροι είναι και Πιστοποιημένοι στην Καρδιακή Αναζωογόνηση.

Το Λογότυπο μας……….

Είναι βασισμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να αποτυπώνει με την πρώτη ματιά αυτό ακριβώς που δραστηριοποιούμαστε και στον χώρο τον οποίο δραστηριοποιούμαστε… Την Φύση….
Τα χρώματα επιλέχθηκαν με προσοχή, καθώς και οι λέξεις….
Επιλέξαμε το καφέ από το χρώμα του χώματος και των κορμών των δέντρων, το πράσινο από το χρώμα της χλωρίδας, το μπλε από τον ουρανό, ενώ το μαύρο συμβολίζει τις περιπέτειες.
Η λέξη Compass είναι η Πυξίδα, και η λέξη στο λογότυπο δεν παραμένει ως λέξη, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε η πυξίδα σας, όχι μόνο για τις υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρουμε, αλλά και για μοναδικές εκδρομές μονοήμερες ή πολυήμερες, είτε γεμάτες δράση, σε δάση, ποτάμια, φαράγγια, κορυφές, είτε για εκδρομές ήπιου χαρακτήρα σε πετρόκτιστους οικισμούς, πέτρινα γεφύρια, και μοναδικά τοπία μέσα σε Εθνικούς Δρυμούς που θα λατρέψετε…
Το Βουνό που είναι και το κυρίαρχο μέρος του σήματος,,, συμβολίζει την αγάπη μας και τον σεβασμό σε αυτό, για όσα μάθαμε αρκετά χρόνια δραστηριοποίησής σε αυτά.
Το νερό δεν μπορούσαμε να το παραλείψουμε, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο τόσο με την φύση γενικότερα, αλλά και με το βουνό και την θάλασσα…. Τα χιόνια που λιώνουν, ή οι βροχές που υπάρχουν συχνά στα βουνά, δημιουργούν ποτάμια που διασχίζουν υπέροχα μοναδικά τοπία, που δεν θα μπορούσες να θαυμάσεις αν δεν διέσχιζες το ποτάμι με κάποιο πλωτό μέσο….
Τέλος τα νερά καταλήγουν στην θάλασσα, όπου και αυτή προσφέρεται για άλλες μορφές δράσεων και περιηγήσεων…
Επί ευκαιρίας σας παραθέτουμε και 3 σοφές φράσεις….
1. Live Your Life by a Compass, not a Clock…
2. Every Day Adventures, Make Life Better…
3. Never say “No” to Adventures, always say “Yes”, otherwise you’ll lead a very dull life…

 

2,629 Views