Ράφτινγκ

Το γραφείο μας Compass Outdoor Adventures ασχολείται με το ράφτινγκ και σας προσφέρει μια μοναδική αλλά πάνω από όλα, ασφαλή εμπειρία..

Το ράφτινγκ είναι ένα ομαδικό άθλημα που πραγματοποιείτε με φουσκωτή βάρκα η κατάβαση ενός ποταμού. Στην βάρκα υπάρχει πιστοποιημένος επαγγελματίας οδηγός από την Διεθνή Ομοσπονδία Ράφτινγκ (I.R.F.) καθώς και οι κωπηλάτες, που αριθμούν μέχρι 12. Ο αριθμός αυτός είναι ανάλογος με το μέγεθος της βάρκας καθώς και το επίπεδο δυσκολίας του ποταμού.

Ο οδηγός της βάρκας πριν την κατάβαση θα σας κάνει ένα μικρό θεωρητικό μάθημα (περίπου 10 λεπτά) που σας λέει λίγα λόγια για την βάρκα, σας εξηγεί τον τρόπο που καθόμαστε σε αυτήν, τον τρόπο που κωπηλατούμε καθώς και τις εντολές που θα σας δίνει μέσα στο ποτάμι για την σωστή πλεύση της βάρκας και την αποφυγή φυσικών εμποδίων που υπάρχουν μέσα στο ποτάμι.

Όπως όλα τα αθλήματα στην φύση, έτσι και το ράφτινγκ έχει κάποιο βαθμό επικινδυνότητας και συνεπώς κάποιους κανόνες ασφαλείας που το γραφείο μας τηρεί αυστηρά χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις, όπως ακριβώς ορίζει η Διεθνή Ομοσπονδία Ράφτινγκ.

Εμείς θέλοντας πάντα να προσφέρουμε μια αξέχαστη και ασφαλή εμπειρία, κυρίως σε αρχάριους αλλά και λίγο πιο έμπειρους, έχουμε διαλέξει ποτάμια για αυτήν την δραστηριότητα όπου το επίπεδο δυσκολίας είναι μέχρι την κλίμακα 2. Ενώ το ανώτερο είναι το 6.

4.473 Views