Καγιάκ

Το καγιάκ – Sit on top (ανοιχτού τύπου)  είναι μια δραστηριότητα που πραγματοποιείται στην θάλασσα, στην λίμνη καθώς και σε εύκολα ποτάμια. Στα καγιάκ – Sit on top (ανοιχτού τύπου) μπορούν να κωπηλατήσουν από ένα ή περισσότερα άτομα.

Το γραφείο μας επέλεξε διθέσια Γαλλικά  Καγιάκ – Sit on Top (ανοιχτού τύπου)   /  (2 + 1 θέσεις) με ένα επιπλέον κάθισμα στη μέση του σκάφους για ένα παιδί. Υπάρχουν τρείς  ξεχωριστές θέσεις για τα στεγανά (αδιάβροχα δοχεία) για να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Παράλληλα υπάρχουν και άνετα πλατοκαθίσματα στους 2 κύριους κωπηλάτες, για να κάνουν την δραστηριότητα σας ακόμα πιο άνετη.

Τα σκάφη καγιάκ που επιλέξαμε (sit on top – ανοιχτού τύπου) ήταν  αποτέλεσμα προσεκτικής έρευνας και διαλογής από ένα ευρύ φάσμα αυτού του είδους, και καταλήξαμε σε ένα σκάφος που εξυπηρετεί τη δραστηριότητα στη θάλασσα, στην λίμνη καθώς και σε εύκολα ποτάμια. Τα Σύβοτα και η Πέρδικα, ως μοναδικός προορισμός για τις υπέροχες παραλίες τους, έχουν παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο ή με τα πόδια, και η μόνη επιλογή είναι με θαλάσσιο μέσο.

Τα καγιάκ μας θα σας μεταφέρουν σε αυτές τις όμορφες παραλίες, τόσο γύρω από τα νησάκια των Συβότων, όσο και σε άλλες παραλίες της ακτογραμμής.

Ο Αχέροντας είναι ένα ποτάμι που εξυπηρετεί αυτήν τη δραστηριότητα. Ξεκινώντας από ένα συγκεκριμένο σημείο φτάνουμε στις εκβολές του, όπου ανάλογα με τη διαδρομή που επιλέγετε θα φτάσουμε ως τις παραλίες της Πάργας.

Βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζετε κολύμβηση, ενώ θα σας παρέχουμε τα απαραίτητα σωσίβια, στεγανά για τα προσωπικά σας αντικείμενα και όπου χρειάζεται, αδιάβροχες τσάντες για μεγαλύτερα αντικείμενα.

Τέλος, οι έμπειροι οδηγοί μας θα φροντίσουν να καταγράψουν κάθε όμορφη στιγμή σας σε φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντάς σας όλα τα αρχεία ως δώρο

2.453 Views